Muzikale levensloop Angelique

Angelique stond al jong op de planken! Samen met haar moeder trad ze voor het eerst op in de operette “Polenblut” toen ze vijf jaar oud was. Daar is haar liefde voor theater geboren.

Op haar 14de begon ze met haar eerste zanglessen en een aantal jaren later startte zij met haar opleiding aan de Nederlandse Musical Academie. Al snel volgden er optredens in diverse Dinnershow’s, musical gala’s, theatershows en  “musicals in Ahoy” van Joop v.d. Ende. Angelique heeft opgetreden voor "jong" in bijvoorbeeld de Efteling maar ook voor "oud" met haar eigen One-Woman show op cruiseschepen. Ze heeft in een theaterproductie van de musical Grease de rol van Sandy gespeeld en in een Abba tribute-band de rol van Agnetha.

In 2006 zat Angelique bij de laatste zes groepskandidaten van X-factor en zong ze in een partyband en in een theater duo, speciaal voor ouderen.


Met een schat aan ervaring, een hele brede muzieksmaak en veel plezier brengt Angelique nu graag nu de mooiste liedjes ten gehore samen met Gerda als "Twice a Lady".

 

Angelique met hoedje